Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gonoszok---Az ellenség

2010.12.28

James, Laurent, Victoria - Az Alkonyat gonosz vámpírjai

 

 

Kép

 

 

James alakítója: Cam Gigandet

 

Kép  

Cam Gigandet a Narancsvidék címû sorozat 3. és 4. évadjában megformált Kevin Volchok karaktere által vált ismertté. Emellett több sorozatban is feltûnt már, mint például a "Mistaken"-ben, a "Young and the Restless"-ben vagy a CSI-ban.


1982. augusztus 16.-án született a Washington államban található Tacomában, gimnáziumi tanulmányait pedig Auburnben folytatta.


Legutóbb a Twilight címû könyvbõl készült filmben tûnt fel James szerepében, illetve a Túlvilág szülötte címû horrorfilmben kapott nagyobb szerepet.

Kép Jelenleg Los Angelesben él, 2009. április 14.-étõl pedig boldog apuka; kislányát Everleigh Ray Gigandetnek hívják.


Szabadidejében szeret moziba járni, kosárlabdázni, focizni, baseballozni és fekete övet szerzett az izraeli Krav Maga sportmûvészetbõl.

Érdekességek:

 

  • Az O.C. rendezõi elõször csak 2 epizódra szerzõdteték, de késõbb visszahívták.

 

  • Nem látott egy részt sem az O.C.-bõl mielõtt szerepelni kezdett benne.

 

  • Nem voltak kifejezetten színészi tervei, véletlenül keveredett egy színjátszó közösségbe, ahol azonnal beleszeretett a szakmába.

 

  • Imádja a Snow Patrolt és a Ray LaMontagne-t.

 

  • 16 évesen csináltatta elsõ tetoválását, a másodikat 23 évesen.

 

Vezetéknevét "dzsigandéj"-nek ejtik.

 

 

 

 

Laurent megformálója: Edi Gathegi

 

Kép Edi Mue Gathegi (született 1979. március 10-én) amerikai színész. Mellékszereplõként játszott a Doktor House-ban Dr. Jeffrey Cole-ként. 2007-ben a Gone Baby Gone c. filmet forgatta melyben Cheese-t játszotta. 2008-ban a Twilight-ban szerepelt Laurentként.

Nairobi-ban, Kenyában született. De már gyermekkorát a Californiai Albanyben töltötte. Amíg a Kaliforniai Egyetemre járt Santa Barbara-n leginkább a kosárlabda érdekelte. Miután a térde megsérült, abbahagyta, és színjátszásórákat vett. Ekkor szeretett bele a színjátszásba. Késõbb a New York University-re járt és színjátszásból diplomázott. Nemsokára olyan színpadi darabokban játszott a Old Globe Theatre-nél mint a As You Like It, Twelfth Night, Othello, A Midsummer Night's Dream, and Cyrano de Bergerac.

Elsõ TV-s szereplése a Crank-ben volt 2006-ban mint Haitian Cabbie. Eredetileg Kaylo szerepét szerette volna megkapni, de a producerek Efren Ramireznek adták. Több sorozatban is szerepelt. A Veronica Mars-ban Zeke Molinda-t, a Lincoln Heightson-ben Boa-t, a Death Sentence-ben Bodie-t, a The Fifth Patient-ben Darudi-t játszotta. Dr Jeffrey Cole-ként szerepelt a Doktor House-ban és vendégszereplõként a CSI: Miami, CSI: Crime Scene Investigation és Life Marson sorozatokban. 2008-ban a Twilight-ban Laurent-et alakította. Mielõtt megkapta a szerepet, nem olvasta a The Twilight Saga könyveket. 2009-ben a My Bloody Valentine-ban Deputy Martin bõrébe bújt. A Twilight folytatásában a New Moon-ban szintén õ alakítja Laurent-et.

 

 

 

 

Victoria alakítója: Rachelle Lefevre

 

KEZDETEKKép Rachelle Lefevre kanadai színésznõ 1979. február 1-én Montreal-ban, Québec-ben született. Szülõvárosában nõtt fel. Az apja angoltanár, anyja pedig pszichológus. Három lánytestvére van, és mindannyian beszélnek egyaránt angolul és franciául. Rachelle a Centennial Academy-ra járt, ami egy privát középiskola, majd késõbb kreatív mûvészeteket tanult a Dawson College-on. Massachusetts-ben két nyáron át színészetet tanult, majd a McGill University-n irodalomból diplomázott.


Rachelle lelkes adományozó hírében áll, szívesen támogat anyagilag több alapítványt is. Adakozott már rákos betegnek, illetve állatmenhelyeknek is.
Jelenleg Los Angelesben él.KARRIER

 

Mikor Westmount-ban pincérnõként dolgozott egy sushi bárban, egy törzsvendég segített neki bejutni a Student Bodies, egy televíziós sorozat meghallgatására. A szerepet nem kapta meg, de visszahívták egy másik sorozat szereplõválogatására, a Big Wolf on Campus-éra, amiben végül meg is kapta Stacey Hanson szerepét 1999-ben.


Olyan filmekben tûnt fel eddig, mint a George Clooney által rendezett Confessions of a Dangerous Mind (Egy veszedelmes elme vallomásai), vagy a 2003-as romantikus komédia, a Hatley High.
2004-ben California-ba költözött, és szerepet kapott a Chazz Palminteri által rendezett Noel c. filmben, majd a Head in the Clouds (Nézz az égre!)c. filmben, Penelope Cruz és Charlize Theron mellett.


2004 áprilisában feltûnt egy misztikus thrillerben, a The River King in Halifax-ban.
Több tévés sorozatban is szerepelt mint például: a Life on a Stick, a Charmed (Bûbájos Boszorkák), amiben egy epizód erejéig Olivia Callaway-t játszotta, az Undressed ötödik évada, amiben Annie Isles-t játszotta.

2008-ban a Twilight (Alkonya) c. filmben volt látható. A következõ évben ennek a folytatásában a New Moon-ban (Újhold). A filmsorozat további részeiben már más alakítja Victoria karakterét, de más szerepajánlatokkal is büszkélkedhet. 2010-ben 2 filmben is fontos szerepet játszik. A Casino Jack-ben Kevin Spacey és Kelly Preston oldalán tűnik fel, míg a Pool Boys-ban Matthew Lillard a partnere.

2010. januárjában szerepelt a The Deep End című sorozat pilot epizódjában.
2011. janurájában ismét egy sorozatban láthatjuk viszont: az Off the Map kórházsorozatban fog szerepelni. A forgatókönyvet az a Shonda Rhimes írja, aki a Grey's Anatomy-nak az producere. A sorozat 2011. január12-én debütál az ABC csatornán.

 


ÉRDEKESSÉGEK


  • - Egy interjúban bevallotta, hogy imádja Miley Cyrust, a See You Againt 6 teljes napon keresztül hallgatta.
  • - Mindig is énekesnõ akart lenni, de miután végigtáncolta Madonna dalaira a házat, rá kellett jönnie: nincs hozzá tehetsége.


  • - Mikor le kellett írnia Victoriat ezeket a szavakat használta rá: fenyegetõ, meg nem bocsátó, bosszúálló, elárult, állati, sebesült, vad.


- Kedvenc Színésznõi: Kate Winslet, Cate Blanchett, Katharine Hepburn, Meryl Streep és Laura Linney.

 

  • - Kedvenc Elõadói: David Bowie, Joni Mitchell, Chapman, Patti Griffin, The Dixie Chicks

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Natural Ways to Mark down Blood Distress

(AHuhunsuby, 2018.10.12 01:34)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/essai-cialis-generique/

Pinch Your Blood Stress Checked

(AHuhunsuby, 2018.09.27 16:32)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-generique-yeux/